4 maj 2024
13:00

Adas United IF

Referat: Adolfsbergs IK - Adas United IF

Adolfsberg vinner rättvist mot Adas United IF (Norrköping) med klara 3 - 1, efter 2 - 0 i halvlek, och resultatet får anses som helt rättvist. Det innebär att Adolfsberg har två segrar, två kryss, och noll förlorade och en uppskjuten.

2 - 0 i första halvlek, och båda på returer. Den första av Adam Pragnert efter förarbete av Adam Molin, och det andra genom Kevin Danielsson och förarbete Julius Bengtsson. Stabilt försvarsspel och bollar kom Adas backlinjen gav resultat.

I andra kan Filit Tamer följa upp ett bra AIK-anfall och avgöra matchen. Adas mål på hörna genom Frans Raid Metti, fastställer slutresultatet 3 - 1.

Sebastian Heimeryd tränare Adolfsberg

Stabil prestation och fullt rättvist, då vi är det klart bättre laget. Fyra matcher och 8 poäng, men tycker ändå att våra två kryssmatcher kunde varit mera. Tycker kanske vi har en växel till, och skönt nu att komma ut på gräs i veckan, och få större ytor och få träna de taktiska momenten lite mera. Och så väntar en intressant period med många intressanta matcher. (Yxhult borta onsdag, Eker hemma nästa tisdag och Syrianska Eskilstuna hemma lördagen efter.)

Startade: Jonathan Andersson (MV), Philip Hjalmarsson, Filit Tamer, Adam Pragnert, Adam Molin (K), Hannes Lundström, Melvin Westlind, Kevin Danielsson, Axel Hildingsson, Julius Bengtsson, David Funck

Ersättare Karl Westdahl (MV), Hugo Hedblom (77), Hannes Nygren (61), Jonathan Westergren, Carl Molin (46), Emil Johansson (77)